Nuance PDF Converter

Nuance PDF Converter 2.0

Maak je PDF-bestanden klaar voor bewerking

Nuance PDF Converter zet PDF-bestanden (goed beschermde & mediarijke documenten) om naar een bewerkbaar formaat. Zo importeer je ze in een tekstverwerker of een kantoorpakket om zaken toe te voegen of weg te halen. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Behoudt vrijwel altijd indelingen
  • OCR tekstherkenning

TEGEN

  • Wijze omzetten omslachtig

Goed
7

Nuance PDF Converter zet PDF-bestanden (goed beschermde & mediarijke documenten) om naar een bewerkbaar formaat. Zo importeer je ze in een tekstverwerker of een kantoorpakket om zaken toe te voegen of weg te halen.

Nuance PDF Converter ontleedt grote PDF-documenten in afzonderlijke pagina's om te bewerken. De software behoudt hierbij de tekstopmaak en positie van afbeeldingen, al moet je wellicht wat nazorg plegen. Zit een document helemaal tot de nok toe vol met tabellen, foto's en grafieken dan bestaat natuurlijk altijd de kans dat er eentje verschuift. Toch ziet een document er na bewerking prima uit en haal je eenvoudig iets weg of voeg je wat toe.

De software gebruikt OCR (optical character recognition -ofwel tekenherkenning) om afbeeldingen en letters uit de documenten te filteren. Dit is vergelijkbaar met de kunstjes van een scanner. Het omzetten van documenten verloopt ietwat ongebruikelijk: Nuance PDF Converter stuurt je naar een website met functies voor converteren naar Office-formaat. Na het omzetten krijg je een link met een code voor het openen van het document toegestuurd per mail, wat enigszins omslachtig is.

Voor het bewerken van PDF-documenten en het toevoegen van notities werkt Nuance PDF Converter prima. Toch is de wijze van omzetten nogal omslachtig (waarom online?) en zijn er bovendien zat alternatieven die moderner ogen en bovendien gratis zijn.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Mac

Meer
Nuance PDF Converter

Download

Nuance PDF Converter 2.0

Beoordelingen about Nuance PDF Converter